annika067 kopia2

Välkomna på föreläsning lördagen den 18.11 kl 12.30 i Kyrkby högstadieskola (KHS).

Då håller Annika Christensen en föreläsning i två delar om ”Trädgård en lisa för själen” och

”Trädgård i kruka”.

Kaffeservering i pausen.

Entré 10 euro för medlem (uppvisa medlemskort) och 15 euro icke medlem, kaffe ingår.

Varmt välkomna!

Annika Christensen jobbar som frilansfotograf med inriktning på trädgård. Hon har i 7 års tid skrivit dagbok från sin trädgård i Allt om Trädgård.

Annika har medverkat i 3 böcker och har 34 000 följare på instagram @annikasnaturligating

Annika driver också bloggen ”Naturliga ting”.

Hon har gjort 2 utställningar på Sofiero;  Vår i kruka 2015 och kvistar och knoppar 2016.

En lisa för själen

Vad är det i trädgården och naturen som göra att vi mår så bra? Annika berättar om hur hon rehabiliterade sig i trädgården efter en långtidssjukskrivning.
Trädgården fungerar även som friskvård för den som vill stressa ner och under kvällen ger Annika flera bra tips på hur man kan hämta kraft i sin egen trädgård.
Med stämningsfulla bilder bjuder hon på en härlig trädgårdskväll. Det finns alltid något att njuta av – bara vi ser det.

Trädgård i kruka:

Handlar om vad man kan ha sina krukor alla årstider.
Hur planterar man hållbart och ekonomiskt?
Vilka växter tål frost tidigt på våren?
Dolda och lättskötta sommarblommor.
Höstens krukor och till slut vad har man i sina krukor på vintern?
Tips och inspiration att plantera lökar i kruka. Gör rum för våren!
Mycket inspiration.