Styrelsen välkomnar alla medlemmar att närvara vid årsmötet söndagen den 11.2 kl 13.00 i Kyrkby högstadium, skolvägen 5.

• Årsmötets stadgeenliga punkter

• Föreningen bjuder på kaffe

• Ann-Catrin Thor föreläser om växtkomposition.

Så här säger hon om föreläsningen:

"Att sätta ihop växter som följer årstiderna, passar på växtplatsen med tanke på ljus, vatten och jordmån och faller trädgårdsägaren i smaken är en spännande utmaning.

Föredraget är fokuserat kring ståndorter, färger och arter.

Jag har designat trädgårdar i över 25 år och ritat planteringar i stort och smått. För mig finns ingen mer spännande palett att måla med i trädgården än alla de växter vi har till vårt förfogande.
Jag hoppas på att ge inspiration till nya planteringar i din trädgård och mod att sätta en massa nya arter.”

Varmt välkomna!

Thor

Ann-Catrin Thor har jobbat som trädgårdsrådgivare sen 1990. Hon har bl a varit rådgivare i Riksförbundet Svensk Trädgård och P4 Extras trädgårdsexpert.

Hon är en uppskattad föreläsare som håller många föreläsningar per år om trädgård.

Hon har också en privat trädgård som kan besökas under tusen trädgårdar i sommar:

Ålands trädgårdsförening © 2018