När du vill bli medlem gör du så här:

Inom mars skickar vi ut medlemsbrevet  till medlemmar och ifall du anmält att du vill bli medlem. Medlemsbrevet innehåller bl a info från årsmötet och betalningsuppgifter.

Men du kan betala in medlemsavgiften redan nu ifall du vill.

Medlemsavgiften för 2018 är 15,00 €.

Betala direkt till konto FI57 6601 0001 0226 72, mottagare Ålands Trädgårdsförening.

Är du redan medlem använd referensnummer  1038. Säkerställ att medlemmens namn framkommer som betalare.

Är du ny medlem och inte anmält kontaktuppgifter till föreningen, använd ingen referensnummer utan ange i meddelanderutan din e-postadress, adress och telefonnummer.

När du betalat in din medlemsavgift får du normalt ditt medlemskort inom några veckor, men vi börjar inte skicka ut förrän i mars/april.

Ibland kan det dröja lite med medlemskorten eftersom vi gör detta ideellt och dessutom försöker skicka ut fler på en gång för att spara jobb och porto.

Ifall nåt är oklart med ditt medlemsskap eller medlemskort - kontakta någon i styrelsen.

Vad får du som medlem:

• Rabatter hos vissa företag
  • Rabatt på inträdet eller till och med gratis inträde till våra föreläsningar
  • Möjlighet att delta i våra kurser och att se andras trädgårdar på våra trädgårdsvisningar
  • Förtur på våra trädgårdsresor

Medlemsförmåner 2018

Rabatterna erhålles vid kontant betalning, ordinarie priser mot uppvisande av det personliga medlemskortet (försett med namn).

AB LANTBRUK: 10% på lagervaror från Gardena och Karlstad redskap. Rabatten gäller inte på redan nedsatta varor, kampanjprodukter eller på maskiner.

ALANDIA WELDTECH AB: 10 % på arbete på trädgårdssmide; räcken, portaler, grindar. Tel 0400188238 / Tommi Nikula.

AXRENT: 15% vid uthyrning av trädgårdsmaskiner.

BLOMBERGS BLOMSTERHANDEL: 10% på inom- och utomhusväxter också i handelsträdgården i Jomala Torp.

BROMARKS: 10% på hela sortimentet

BYGGLAGRET F:MA ERIK MATTSSON: 10% på gödsel, jord, virke mm. Uppge kod 11172.

BÅT OCH FRITIDSVARUHUSET:   10% på trädgårdsredskap, jord fröer mm (ej maskiner). Uppge kod 11172

EM ÅLAND: 5 % på trädgårdsmöbler.

FEJA: 10% rabatt i butiken. Gäller EJ möbler; ljus, specialpriser/kampanjer och soppåsar/sopsäckar.

JM PRODUKT – FJÄDER: 5% på marksten i lager. 15% på uthyrning av minigrävare 0,8 ton, 1,6 ton, hjullastare,  båttrailer, släpvagnar, markvibratorer 50 kg, 80 kg, 120 kg, gräsvält.

KL GRÄV / Kenneth Lindqvist: 10% på offererat pris på markarbeten inkl. stenläggning. Tel 04575300961

KLINGBERGS ELEKTRISKA: 15% på utomhusbelysning.

MÖBELCITY: 5% på trädgårdsmöbler.

STRÅH HANDELSTRÄDGÅRD: 10% på hela sortimentet.

SENSES Besöksträdgård i Lemland: Entré för medlemmar 5,00 €

JAN WIDMAN:  5% på sållad kompostjord på orabatterat pris. Gäller ej på ev transportkostnader. Tel 04570529162.

Ålands trädgårdsförening © 2018