När du vill bli medlem gör du så här:

Medlemsavgiften för 2017 är 15,00€.

Betalar du in din medlemsavgift i god tid så får du ditt medlemskort  i god tid före trädgårdssäsongens början.

Betala direkt till konto FI57 6601 0001 0226 72, mottagare Ålands Trädgårdsförening.

Är du redan medlem använd referensnummer  1038. Säkerställ att medlemmens namn framkommer som betalare.

Är du ny medlem, använd ingen referensnummer utan ange i meddelanderutan din adress, e-postadress och ditt telefonnummer.

Ifall du har ändrade kontaktuppgifter eller inte fått ditt medlemskort trots att du betalat in kontakta kassören.

Vad får du som medlem:

• Rabatter hos vissa företag
  • Rabatt på inträdet eller till och med gratis inträde till våra föreläsningar
  • Möjlighet att delta i våra kurser och att se andras trädgårdar på våra trädgårdsvisningar
  • Förtur på våra trädgårdsresor

Medlemsförmåner 2017

Rabatterna erhålles vid kontant betalning, ordinarie priser mot uppvisande av det personliga medlemskortet (försett med namn).

AB LANTBRUK: 10% på lagervaror från Gardena och Karlstad redskap. Rabatten gäller inte på redan nedsatta varor, kampanjprodukter eller på maskiner.

ALANDIA WELDTECH AB: 10 % på arbete på trädgårdssmide; räcken, portaler, grindar. Tel 0400188238 / Tommi Nikula.

AXRENT: 15% vid uthyrning av trädgårdsmaskiner.

BLOMBERGS BLOMSTERHANDEL: 10% på inom- och utomhusväxter också i handelsträdgården i Jomala Torp.

BROMARKS: 10% på hela sortimentet

BYGGLAGRET F:MA ERIK MATTSSON: 10% på gödsel, jord, virke mm. Uppge kod 11172.

BÅT OCH FRITIDSVARUHUSET:   10% på trädgårdsredskap, jord fröer mm (ej maskiner). Uppge kod 11172

EM ÅLAND: 5 % på trädgårdsmöbler.

FEJA: 10% rabatt i butiken. Gäller EJ möbler; ljus, specialpriser/kampanjer och soppåsar/sopsäckar.

JM PRODUKT – FJÄDER: 5% på marksten i lager. 15% på uthyrning av minigrävare 0,8 ton, 1,6 ton, hjullastare,  båttrailer, släpvagnar, markvibratorer 50 kg, 80 kg, 120 kg, gräsvält.

KL GRÄV / Kenneth Lindqvist: 10% på offererat pris på markarbeten inkl. stenläggning. Tel 04575300961

KLINGBERGS ELEKTRISKA: 15% på utomhusbelysning.

MÖBELCITY: 5% på trädgårdsmöbler.

SANDÅSENS HANDELSTRÄDGÅRD: 10% på hela sortimentet.

SENSES Besöksträdgård i Lemland: Entré för medlemmar 5,00 €

JAN WIDMAN:  5% på sållad kompostjord på orabatterat pris. Gäller ej på ev transportkostnader. Tel 04570529162.